Vali Ziya Polat, Allahuekber Dağları Milli Parkı'nda incelemelerde bulundu

Kars Valisi Ziya Polat, Sarıkamış ilçesinde bulunan Allahuekber Dağları Milli Parkı İdare ve Ziyaretçi Merkezi’nin Sergileme Alanı ve Panorama Bölümü’nde incelemelerde bulundu.

Vali Polat, merkezde yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden detaylı bilgi alarak projelerin son durumu, ziyaretçi alanlarının işlevselliği ve yapılan düzenlemeler üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Sarıkamış’ın tarihi ve doğal değerlerine dikkat çeken Vali Polat, Allahuekber Dağları Milli Parkı’nın hem turizm hem de bölge tanıtımı açısından önemli bir yere sahip olduğunu belirtti. Polat, devam eden çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte ziyaretçi merkezinin bölge turizmine önemli katkı sağlayacağını ifade etti.

İncelemelerin ardından Vali Polat, çalışmaların planlanan takvime uygun şekilde ilerlemesi için yetkililere talimatlarda bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kars Haberleri