BİK Erzurum Şube Müdürü Tahsin Şahin, Kars’a geldi

BİK Erzurum Şube Müdürü Tahsin Şahin, Kars’a geldi

Basın İlan Kurumu (BİK) Erzurum Şube Müdürü Tahsin Şahin, Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Küresel Gazeteciler Konseyi Kars İl Temsilcisi Ercüment Daşdelen’i ziyaret etti.

KARS HAKİMİYET

Basın İlan Kurumu Erzurum Şube Müdürü Tahsin Şahin, Kars Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Seyit Müçteba Erdem ile Basın İlan Kurumu Erzurum Şube Görevlisi Ali Aktaş’ı ziyaretlerinde Başkan Ercüment Daşdelen karşıladı.
Basın sektöründeki konuların ele alındığı ziyarette, Kars’ta Basın İlan Kurumunun faaliyete başlayacağı ve Anadolu Basınının varlığı adına önemli misyon üstlendiğine dikkat çekildi.
Ziyaretten memnunluk duyduğunu ifade eden Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Küresel Gazeteciler Konseyi Kars İl Temsilcisi Ercüment Daşdelen, çalışmaları ve Kars yerel basınına ilişkin bilgi verdi.
Basın İlan Kurumu Erzurum Şube Müdürü Tahsin Şahin, “Amacımız sektöre katkı sağlamak, istihdamı arttırmak, basın kuruluşlarına ve çalışanlarına destek olmak” dedi.
Basın İlan Kurumu Erzurum Şube Müdürü Tahsin Şahin, Kars Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Seyit Müçteba Erdem ile Basın İlan Kurumu Erzurum Şube Görevlisi Ali Aktaş, daha sonra Kars Valisi Türker Öksüz’ü ziyaret etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler