Büyük Birlik Partisi Kars’ta Cumhur ittifakına desteğini açıkladı

Büyük Birlik Partisi Kars’ta Cumhur ittifakına desteğini açıkladı

Büyük Birlik Partisi Kars İl Başkanı Başkanı Tuncay Ertem ve yönetimi Cumhur ittifakına desteğini açıkladı

Cumhur ittifakına desteğini açıklayan ve seçim irtibat merkezini ziyaret eden Büyük Birlik Başkanı Tuncay Ertem ve yönetimini karşılayan İl Başkanı Tolga Adıgüzel, “Bugün Büyük Birlik Partisi Kars il başkanı Tuncay Ertem ve kıymetli yönetimi aramızdadır. Geçen kendileri ile konustuk dedi ki; başkanım bizler yönetimimiz ile sizlerin yanındayız cumhur ittifakını destekliyoruz. Prof. Dr. Ötüken Senger’in sonuna kadar yanındayız. Bugün de kendileri buraya geldiler kıymetli yönetimleri ile birlikte hepinizin huzurunda teşkilatımız adına kendisine hoşgeldiniz sefalar getirdiniz diyoruz. İnşallah her geçen gün büyüyerek güçlenerek yolumuza devam ediyoruz,” ifadelerini kullandı.

Destek ziyaretinde bulunan Büyük Birlik Başkanı Tuncay Ertem ise yaptığı açıklamada ; Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla, Cumhur ittifakının kıymetli il başkanı, il yönetimleri değerli basın mensupları hepinizi saygı sevgi ve hürmetle selamlıyorum, hoşgeldiniz.. Cumhur ittifakının her zaman bir araya gelmesinin en önemli etkenlerinden bir tanesi vatan millet ve devlet söz konusu olduğunda hiçbir şekilde bir çıkar gözetmeksizin menfii herhangi bir değerini öne almaksızın bir araya gelmeleri ve devletin çıkarına çalışmalarıdir. Cumhur ittifakinin temel taslarindan olan büyük birlik partisi Kars il başkanı olarak siz değerli vatandaslarimizin karşısına bu nedenle gelmiş bulunmaktayız burada cumhur ittifaki adayımız sayın Ötüken Senger hocamız yıllardır tanıyoruz kendisini. Kendisinin durustlugune çalışkanlığına liyakat sahibi bir insan olduğuna kefil olabileceğim bir insandir. Onda da herhangi bir endişemiz yoktur. Şehrimize çok şey katacagindan ayrıştirmadan birleştirerek herkesi kucaklayacagindan adım gibi eminim. Maalesef ki bizim sehrimizde yıllarca etnik yapı üzerine siyaset yapıldı buna karşı kesinlikle karşı oldugumuzu tekrar belirtmek istiyorum ki biz İslam ummetiyiz biz peygamber efendimiz (sav) inde buyurdugu gibi siyahın beyaza beyazın siyaha hiçbir üstünlüğü yoktur üstünlük ancak takvadadir. Bu çatı altında toplanalım ve bu çatı altında nasıl ki daha önce 28 Mart'ta bir olduk sayın cumhur baskanimiz racep Tayyip Erdoğan'ı layık olduğu makamına hep beraber çalışarak gonderdiysek 31 Mart yerel seçimlerinde de sayın hocamız Ötüken sengeri yine birlik olarak layık olduğu yere belediye başkanı olarak hep beraber gönderelim. Biz büyük birlik partisi Kars il başkanlığı olarak diyoruz ki cumhur ittifakının adayı Ötüken senger hocamızın yanındayız arkasındayız ve Ötüken senger hocamız ile birlikte her zaman desteğimiz olacaktır hepinize teşekkür ediyorum.

Büyük Birlik Partisinin Desteğinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Cumhurittifakı Adayı Prof. Dr. Ötüken Senger, “ Başkanımız bizi onure etti çok teşekkür ediyorum kendisine cumhur ittifakının bir parcasıdır büyük birlik partisi, AK Parti ve Milliyetçi Hareket partisi her zaman omuz omuza olmuştur. Az önce başkanımızın da ifade ettiği gibi hem cumhurbaşkanı seçiminde hem de genel seçimlerde birlikte mucadele ettik şimdi de yerel seçimlerde Allah'ın izniyle hep birlikte mücadele edeceğiz. Allah kendilerinden razı olsun az önce kendisinin de ifade ettiği gibi biz bir yola çıktık ve Allahu Teala bizi utandırmasın inşallah bu yolda sehrimiz Kars için söylüyorum ideolojik yaklaşımı ve etnik milliyetçiliği bir daha yapmamak üzere tarihin derin sayfalarına gömeceğiz. kendilerine tekrar teşekkür ediyorum gücümüze güç kattılar inşallah bundan sonra birlik ve beraberlik içerisinde sloganımız olan ayırmadan ayrıştırmadan birlik ve beraberlik içerisinde inşallah 31 Mart akşamı milliyetçi hareket partisi önünde sizlerinde çalışması çabasıyla zaferimizi kutlayacağız Allah hepinizden razı olsun hepinize teşekkür ediyorum,” dedi.

5ae55519-ba9b-4cc0-b3d7-64c9bf514fd6.jpg

9fe1b680-7df7-46c2-82e8-f23e4b190563.jpg

35fd46f8-4f87-4a31-84d7-f9ddeb93d796.jpg

571dc645-73ef-4069-b17c-381f94d579cf.jpg

ae18203e-cd8b-4f7d-b896-ae4aff313fd3.jpg

e7ccb3ae-77fb-4768-8848-9dc6fdb4c874.jpg

Kaynak:Volkan Güngör

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler