DSİ 24. Bölge personeli turizm sektöründe ara eleman eğitimine katıldı

DSİ 24. Bölge personeli turizm sektöründe ara eleman eğitimine katıldı

Kars Valiliği, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü bünyesinde, SERKA’nın mali katkısıyla açılan turizm sektöründe ara eleman eğitimi sona erdi.

Ercüment DAŞDELEN / KARS HAKİMİYET

Ara eleman eğitimi kapsamında toplam 103 kursiyere İl Halk Kütüphanesinde temizlik, kat elemanı, resepsiyon, garsonluk, aşçılık, diksiyon gibi kurslar verildi.

DSİ Kars 24. Bölge Müdürlüğü hizmet sektöründeki 53 personel de turizm sektöründe ara eleman eğitimine katıldı.

DSİ 24. Bölge Müdürü Mahmut Dündar, yaptığı açıklamada, misafirhane, Lokal, Yemekhane, Çay Ocakları, Mutfak, Temizlik alanlarında görev ifa eden; Aşçı, Aşçı Yardımcısı, Şef, Garson, Resepsiyon Görevlisi, Temizlikçi, Çaycı olarak çalışan toplam 53 personele, Kars Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü bünyesinde, SERKA’nın mali katkısıyla, Akdeniz Üniversitesi Öğretim üyesi Yardımcı Doçent Dr. Burcu Ilgaz Yıldırım tarafından verilen Turizm Sektöründe Ara Eleman Yetiştirme Eğitimi kapsamında uygulamalı eğitim verildiğini söyledi. 

Katkılarından dolayı İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Doğanay ile eğitimci Yardımcı Doçent Dr. Burcu Ilgaz Yıldırım’a teşekkür eden Dündar, “Bu eğitim çerçevesinde, belirtilen alanlarda hizmet veren personelin kalite, yeterlilik konusunda daha iyi noktalara taşınması sağlanması temin edilmiştir. Eğitim sonrası katılımcılara sertifika verilen bu eğitim sayesinde, söz konusu hizmet birimlerinden alınan hizmetlerin kalite standardının yükseltilmesi amaçlanmıştır. Bu eğitim faaliyetinin gerçekleştirilmesindeki katkılarından dolayı Valimiz sayın Türker Öksüz’e, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğümüze, SERKA ‘ya teşekkür ederiz. Katılım sağlayan tüm personelimize de katılımlarından ve performanslarından dolayı tebrik ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler