Fevzi Çakmak ve Sukapı Mahallelerinde mıntıka temizliği

Fevzi Çakmak ve Sukapı Mahallelerinde mıntıka temizliği

Kars Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, bazı mahallelerde bahar temizliği başlattı

Tacettin DURMUŞ

Yoğun kar yağışının ardından havaların ilkbaharı andıran sıcaklıkta geçmesini fırsata dönüştüren, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Fevzi Çakmak ve Sukapı Mahallelerinde çevre temizliği yaptı.

Karların erimesiyle birlikte uzun zamandır kar ve buz birikintileri altında kalan mahallerde başlatılan temizlik çalışmaları, mahalle sakinleri tarafından da memnuniyetle karşılandı. Ekiplerin, gün boyu özellikle kaldırımlarda yaptıkları çalışmalara devam ederken, hava sıcaklarının artmasıyla birlikte kar ve buz kalıntıları da eridi. Eriyen kar ve buz birikintileri bazı mahallelerdeki cadde ve sokaklarda kendi göstermeye başladı. Bu nedenle Kars Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Fevzi Çakmak ve Sukapı Mahalleleri ile birlikte diğer mahallerde de temizlik çalışmaları yapacağı öğrenildi.

Öte yandan özellikle Faikbey, Kazım Paşa, Atatürk ve Karadağ caddelerinde kaldırımların yıkanmasının gerektiği de vatandaşlar tarafından dile getirildi.

karsta-mahaller-temizleniyor-2.jpgkarsta-mahaller-temizleniyor-4.jpgkarsta-mahaller-temizleniyor-5.jpgkarsta-mahaller-temizleniyor-9.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler