İyi Parti Susuz İlçe Başkanı istifa etti

İyi Parti Susuz İlçe Başkanı istifa etti

İyi Parti Susuz İlçe Başkanı Emre Çağlar Kafkaslı, bulunduğu başkanlık görevinden istifa etti.

Volkan KARABAĞ / KARS HAKİMİYET

İstifasını yazılı açıklama ile duyuran Kafkaslı, “Bundan sonra İyi Partinin bir neferi olarak çalışmaya devam edeceğim.” dedi.

Kafkaslı istifasını ve istifa gerekçesini şöyle anlattı:

“6 Aralık 2017' de Kurucusu ve başkanı olduğum,  İyi Parti Susuz İlçe Başkanlığı görevini bugüne kadar gururla taşıdım ve çalıştım. Kuruluş aşamasında bina giderlerinin tamamını kendim şahsi olarak karşıladım. İl Başkanlığının hiçbir katkısı olmadı. Bende zaten hiçbir zaman talep de bulunmadım ve bu şekilde ilce teşkilatımızı kurup ilce binamızın açılışını yaptık. Bu tarihten sonra ani bir kararla 24 Haziran da erken seçim kararı alınmasından sonra adaylarımız ile beraber secim de başarılı olabilmek için bir sürü çaba ve gayret sarf ettik. Seçim sonrası süreç içinde de parti ile ilgili bütün çalışmalara katılarak ilçe başkanı olarak görevimi sürdürdüm. 31 Mart yerel seçimlerine hazırlanmaya başladık. Bu hazırlıkların sürecinde ilce binamızın bir yıllık kirası doldu. 2’nci yıl partimiz, Kars il başkanlığına ve teşkilatlar için  gönderilen meblağdan kira ve masrafların  karşılanması için  ödenek talep ettim. İl başkanımız Susuz İlçe başkanlığına herhangi bir ödeme yapmadı. Tekrar ödeme talep ettiğim de ilçelere  ödenek olmadığını, gelen ödeneğin Kars belediye başkan adayına seçim koordinasyon merkezi ve diğer masraflar için harcanacağını söyledi. Bizler de ilce başkanları olarak tepki gösterdik. Gelen ödeneğin teşkilatlar için gönderildiğini, Belediye başkan adayının kendi masraflarını kendisinin karşılamasının gerektiğini söyledik. Biz ödeme konusunda ısrarcı olduğumuz da bizi başka partilere çalışmakla, onları kazandırmakla suçladılar. Bunu bahane ederek bizlere hiçbir ödeme yapmadılar.
1 -31 Mart akşamı biz MHP'ye destek verdik diye sosyal medya hesabına açıklama yapan ben miydim? 
2- 7 tane ilçesi olan Kars'ın 5 ilçesin de hiçbir aday çıkarmayan ben miydim? 
3- Partinin teşkilatlar için gönderdiği parayı Kars seçim masraflarına harcayan ben miydim?  
4- Partimizin 24 Haziran seçimlerin de Kars şehir merkezinde aldığı 6000 oyu 31 Mart seçimlerin de 900 oya düşüren ben miydim?  
5 - Bu hezimetlerden sonra istifa etmesi gerekirken, koltuğa yapışan ben miydim? 
Ben bugüne kadar partime zarar vermemek adına susmayı tercih ettim, bekledim ki il başkanımız yanlış giden işleri düzeltmek için adım atsın. Fakat gördüm ki adim atmak bir yana sanki bütün hezimetin sorumlusu kendileri değilmiş gibi şahsımı suçlamaya devam ederek koltuklarını korumaktan başka bir şey yapmadılar.
Bütün bu durumlar göz önüne alındığın da mevcut il yönetimi ile çalışamayacağımı anladığımdan dolayı Susuz İyi Parti İlçe Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Bundan sonra İyi Partinin bir neferi olarak çalışmaya devam edeceğim. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

iyi-parti-susuz-ilce-baskani-istifa-etti.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler