Kars'ta kaçak elektrikle mücadele devam ediyor

Kars'ta kaçak elektrikle mücadele devam ediyor

Kars’ta 2019 yılında 152 aboneye kaçak elektrik kullanımı ile ilgili işlem uygulandı.

KARS HAKİMİYET

ARAS EDAŞ Kars İl Koordinatörlüğü tarafından abonelere sağlıklı elektrik enerjisi vermek için özellikle kaçak, kayıp kaçaklar, borcunu ödemeyen aboneler ve kaybolan aboneleri tespit etme çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Kars’ta kaçak elektrik kullanımı ile sıkı bir şekilde mücadele eden ARAS EDAŞ Kars İl Koordinatörlüğü kent merkezinin yanı sıra köylerde de denetim yapıyor.

Kaçakla mücadelenin peşini bırakmayarak çalışmalarını 7/24 aralıksız sürdüren ARAS EDAŞ Kars İl Koordinatörlüğü tarafından 2019 yılında yapılan denetimlerde toplam 152 aboneye kaçak elektik kullanımı ile ilgili işlem yaptı.

Çalışmalara taviz vermeden devam eden ARAS EDAŞ Kars İl Koordinatörlüğü, kaliteli ve kesintisiz enerji için gerekeni yapılacağı, ayrıca kaçak ihbarı yapan vatandaşlara da teşekkür ederek, denetimlerin aralıksız süreceğini belirtti.

karsta-kacak-elektrikle-mucadele-devam-ediyor-(3).jpgkarsta-kacak-elektrikle-mucadele-devam-ediyor-(2).jpgkarsta-kacak-elektrikle-mucadele-devam-ediyor-(4).jpgkarsta-kacak-elektrikle-mucadele-devam-ediyor-(5).jpgkarsta-kacak-elektrikle-mucadele-devam-ediyor-(1).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler