Kars’ta oto yıkamacılarda bayram mesaisi

Kars’ta oto yıkamacılarda bayram mesaisi

Kars’ta Ramazan Bayramı nedeniyle birlikte birçok sektörde yoğunluk yaşanıyor. Vatandaşlardan gelen yoğun talepleri karşılamaya çalışan oto yıkamacıları ek mesai yapıyor.

Oto yıkamacılardaki yoğunluk bayram tatilinde de devam ediyor. Bayramın ikinci günü iş yerlerini açan oto yıkamacılar, onlarca aracı temizlemek için yoğun mesai harcıyor.

Havaların yağışlı geçmesi nedeniyle vatandaşların arabalarını temizletme ihtiyacı duyduklarını ifade eden oto yıkamacı Adem Keleşoğlu, “Her bayram öncesi olduğu gibi bu bayram öncesi de müşteri yoğunluğu yaşandı. Ancak havaların yağmurlu geçmesi ile araçları kirlenen vatandaşlar bayramda da talepte bulundu. Biz de bayramın birinci günü bayramı idrak ettik. İkinci gününde de vatandaşlarımızdan gelen yoğun talep üzerine iş yerlerimizi açtık. Bayram ziyaretlerine gitmek isteyen vatandaşlar araçlarının temiz olmasını istiyor. Biz de onların ihtiyaçlarını karşılıyoruz, çünkü müşterimiz çok, işler iyi. Çok yoruluyoruz ama mesleğimi seviyorum. ifadesini kullandı.

Kaynak:Hilal ÖZCAN

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler