Kars’ta son dakika hırsızlığı: 300 bin çalan serbest, 2 bin çalan tutuklu

Kars’ta son dakika hırsızlığı: 300 bin çalan serbest, 2 bin çalan tutuklu

Kars’ta 2 süt fabrikası ve 1 villadan 300 bin lira değerinde malzeme çalan ve son girdiği evde suçüstü yakalanan 2 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, petrolün marketinden 2 bin liralık para ve sigara çalan şüpheli tutuklandı.

Volkan KARABAĞ

Kars’ta bir petrolden sigara çalan hırsız, polisten kaçamadı.

Vali Hüseyin Atak Bulvarı üzerindeki bir petrolün sahibi, geçtiğimiz gün sabah işyerini açarken marketin rafında sigaraların ve kasadaki paranın çalındığını fark etti. Durumu polise bildirmesi üzerine olay yerine gelen Kars İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri geniş çaplı arama başlattı.

Teknik takip ve titiz çalışma sonucu petrolün marketinden hırsızlık yapan şüpheli şahsı tespit etti.

Yaklaşık 2 bin lira değerindeki para ve sigara çalan şüpheli Y.E.K. düzenlenen operasyonla yakalandı.

Gözaltına alınan Y.E.K. ifadesi alınmak üzere Hırsızlık Büro Amirliğine getirildi. Emniyetteki işlemleri biten Y.E.K. sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi.

Y.E.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Geçtiğimiz hafta polis ekipleri, iki süt fabrikasında ve bir villada hırsızlık yapan 17 yaşındaki Ü.A. ve S.Y. isimli şüpheli şahısları tespit etmişti. Şahısların bir villadan daha hırsızlık yapacağı bilgisi üzerine operasyon düzenlenmiş ve hırsızlık şüphelisi Ü.A. ve S.Y.’yi suçüstü yakalayarak gözaltına alınmıştı. İki süt fabrikası, bir villadan hırsızlık yapan ve son işlerinde suçüstü yakalanan Ü.A. ve S.Y. çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler