10 günlük damadın kahramanlığı canına mal oldu

10 günlük damadın kahramanlığı canına mal oldu
Bursa'da trafik kazasında yaralanan sürücüye yardım etmek için aracından inen 26 yaşındaki Furkan Alan, devrilen elektrik direğinden yayılan akıma kapılarak hayatını kaybetti. Genç adamın sadece 10 gün önce evlendiği öğrenildi.

Bursa'nın Mudanya ilçesinde meydana gelen trafik kazasının ardından yaşanan olay yürekleri dağladı. Kaza yapan sürücüyü kurtarmak için yardıma koşan 26 yaşındaki Furkan Alan, elektrik akımına kapılarak yaşamını yitirdi.

Kaza, Çepni Mahallesi yolunda meydana geldi. Kontrolden çıkan otomobil yol kenarındaki elektrik direğine çarparak direğin devrilmesine neden oldu. Araçta sıkışan sürücüyü gören Furkan Alan, hiç düşünmeden yardım etmek için olay yerine koştu.

Ancak devrilen elektrik direğinden çevreye yayılan akıma kapılan genç, olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan otomobil sürücüsü ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Olay yerine sağlık, itfaiye, jandarma ve elektrik dağıtım ekipleri sevk edilirken, Furkan Alan'ın cenazesi savcılık incelemesinin ardından otopsi için morga götürüldü.

Yaşanan acıyı daha da derinleştiren detay ise daha sonra ortaya çıktı. Yardım etmek isterken yaşamını yitiren Furkan Alan'ın yalnızca 10 gün önce dünyaevine girdiği öğrenildi. Yeni evli gencin fedakârlığı, ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.

Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir