Bakan Güler’den Kars Belediyesi’ne Ziyaret

Bakan Güler’den Kars Belediyesi’ne Ziyaret

Bir dizi programa katılmak üzere Kars’a gelen Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Kars Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Prof. Dr. Ötüken Senger ile bir araya geldi. Görüşmede kentin gündemi ve belediye tarafından yürütülen çalışmalar ele alındı.

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Kars’taki programları kapsamında Kars Belediyesine ziyarette bulundu. Belediye Başkanı Prof. Dr. Ötüken Senger ile bir araya gelen Bakan Güler, kent gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Görüşmede Başkan Senger, Kars Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar hakkında Bakan Güler’e bilgi vererek Kars Kalesi minyatürünü hediye etti.

Ziyarette Kars Valisi Ziya Polat ile AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın da yer aldı.

Başkan Senger, ziyaretin ardından Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler’e nazik ziyareti dolayısıyla teşekkür etti. dsc-0451dsc-0456

Kaynak:Hilal ÖZCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir