Ani’nin Fethinin 962. Yıl Dönümü Kutlama Programı kapsamında Kars’ta spor etkinlikleri devam etti. Türkiye Yelken Federasyonu iş birliğiyle Arpaçay Çıldır Gölü’nde gerçekleştirilen Anadolu Yelken Ligi 2. Ayak Kars Optimist Yarışları renkli görüntülere sahne oldu.
Türkiye’nin 6 farklı ilinden 9 yelken ve su sporları kulübünün katıldığı organizasyonda toplam 44 sporcu mücadele etti. Genç yelkenciler, Çıldır Gölü’nün eşsiz doğasında dereceye girebilmek için kıyasıya yarıştı.
Müsabakaların tamamlanmasının ardından dereceye giren sporcular için ödül töreni düzenlendi. Gazi Kars Bedesten Bölgesi’nde gerçekleştirilen törende başarılı sporculara ödülleri takdim edildi.
Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, yarışlara katılan sporcu ve antrenörleri tebrik ederken, organizasyona katkılarından dolayı Türkiye Yelken Federasyonu ve emeği geçenlere teşekkür etti.




Kaynak:Ata Gence TAN
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.