Odunpazarı ilçesinde ayakkabı satışı yapan esnaf Nur Mehmet Çınar, son dönemde aksesuarlarla zenginleştirilen terliklere yoğun ilgi olduğunu söyledi. Çocuklar ve gençlerin, pahalı markalar yerine daha ekonomik ürünleri tercih edip kendi tasarımlarını oluşturduğunu belirten Çınar, mağazalarında çok sayıda figür ve emoji aksesuarı bulundurduklarını ifade etti.
Renkli aksesuarlarla süslenen terliklerin özellikle 14-25 yaş arasındaki gençler tarafından tercih edildiğini aktaran Çınar, kullanıcıların sosyal medya ve internet üzerinden gördükleri modellerden ilham aldığını kaydetti.
Yerli üretim ürünlerde fiyatları geçen yıla yakın seviyelerde tuttuklarını belirten Çınar, kişiselleştirilebilir terliklerin hem ekonomik hem de eğlenceli bir alternatif sunduğunu söyledi. Yaz aylarının dikkat çeken trendlerinden biri haline gelen bu ürünler, gençlerin kendi tarzlarını ayaklarına taşımasına imkan sağlıyor.



Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.