Digor’da çocukların isteği karşılıksız kalmadı

Digor’da çocukların isteği karşılıksız kalmadı
Kars’ın Digor ilçesinde Belediye Başkanı Adem Oyman’ın çocuklarla kurduğu samimi diyalog, yüzleri gülümseten görüntülere sahne oldu.

İlçede incelemelerde bulunduğu sırada çocuklarla karşılaşan Başkan Oyman, onlarla sohbet ederek taleplerini dinledi.

Çocuklara ne istediklerini soran Başkan Oyman’a miniklerin cevabı ise “park” oldu. Çocukların isteğini dikkatle dinleyen Oyman, bulundukları bölgede park yapılacağı, çevre düzenlemesi gerçekleştirileceği ve ağaçlandırma çalışmalarının başlatılacağı sözünü verdi.

Başkanın verdiği söz karşısında büyük mutluluk yaşayan çocuklar, Adem Oyman ile uzun süre sohbet etti. Samimi görüntülerin oluştuğu buluşmada, çocukların heyecanı ve mutluluğu dikkat çekti.

Vatandaşlar da çocuklara yönelik bu yaklaşımın önemli olduğunu belirterek Başkan Oyman’ın duyarlılığından memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Kaynak:Bahattin DAŞDELEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir