DSİ, Havza Yönetimi, İzleme ve Tahsisler Şube Müdürü görevine başladı

DSİ, Havza Yönetimi, İzleme ve Tahsisler Şube Müdürü görevine başladı

DSİ Kars 24. Bölge Müdürlüğü Havza Yönetimi, İzleme ve Tahsisler Şube Müdürlüğü görevine atanan İnşaat Mühendisi Muhammet Mehti Makas görevine başladı. 

Ercüment DAŞDELEN

DSİ Kars 24. Bölge Müdürü Mahmut Dündar ile Bölge Müdür Yardımcıları Mustafa Meftun Çağlar, Sebahattin Şamcı ve Personel Şube Müdürü Ömer Faruk Karaman, Havza Yönetimi, İzleme ve Tahsisler Şube Müdürü Görevine başlayan Muhammet Mehti Makas’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. 
Bölge Müdürü Dündar, Havza Yönetimi, İzleme ve Tahsisler Şube Müdürlüğünün, bölgenin en önemli birimi olduğunu, tüm projelerin ortaya çıkarıldığı ve çıkarılacağı en önemli şube müdürlüğü olduğunu söyledi.
Burada üretim olmadığı takdirde, bölgede herhangi bir faaliyetin olması veya geliştirilmesi ve çoğaltılmasının mümkün olamayacağını belirten Dündar, planlama ve projelerimizde ihtiyaç, öncelikler ve faydanın esas alınması gerektiğini ve bunların vatandaş odaklı düşünülmesi gerektiğini ifade etti.
Yeni atanan şube müdürü Muhammet Mehti Makas ile birlikte bu hizmetlerin daha da artarak devam edeceğine inandığını ve şubeye her türlü katkının verileceğine dikkati çeken Dündar, yeni görevinde başarılar diledi. 
Şube Müdürü Muhammet Mehti Makas ise bu göreve layık gördüklerinden dolayı teşekkür ederek, çalışma arkadaşlarıyla birlikte azami gayret göstereceklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler