Erzincan Belediyesi Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi

Erzincan Belediyesi Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi

Erzincan Belediyesi tarafından düzenlenen Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası, tamamlandı.

Erzincan Belediyesi tarafından düzenlenen Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası, tamamlandı. Turnuvanın şampiyonu İşletme ve İştirakler Müdürlüğü oldu.

Erzincan Belediyesi tarafından düzenlenen Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi. Belediye birimleri arasında dayanışma, kaynaşma ve ekip ruhunu güçlendirmek amacıyla gerçekleştirilen turnuvada, final maçında heyecan yaşandı.

Toplam 16 takımın katıldığı ve 60 maçın oynandığı turnuva, 2 grup halinde lig usulü yapıldı. Karşılaşmalar, akşam saat 17.30'dan sonra belediyeye ait Işıkpınar Halı Sahalarında bulunan iki sahada eş zamanlı olarak oynandı.

Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Spor Servisi koordinesinde düzenlenen turnuva sonunda;

Şampiyon: İşletme ve İştirakler Müdürlüğü

İkincilik: Park ve Bahçeler Müdürlüğü

Üçüncülük: Yazı İşleri Müdürlüğü

Dördüncülük: İtfaiye Müdürlüğü oldu.

Final karşılaşmasını izlemeye gelen belediye personeli, takımlarını coşkuyla destekledi. Dereceye giren takımların kupa ve madalyaları, Belediye Başkan Yardımcıları İkram Çamur ve Serkan Özger tarafından takdim edildi.

Erzincan Belediyesi, turnuvaya katılan tüm takımlara ve emeği geçen personele teşekkür ederek, organizasyonun önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini bildirdi.

Erzincan Belediyesi Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler