Kağızman’da İlköğretim Haftası kutlandı

Kağızman’da İlköğretim Haftası kutlandı

Kağızman’da 2018-2019 eğitim öğretim yılı açılışı ve İlköğretim Haftası kutlama programı Halime Aslan Yıldız ilkokulunda düzenledi.

Volkan KARABAĞ

Düzenlenen programa İlçe Kaymakamı Ercan Öter, İlçe Tabur Komutanı Erden Aktaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Bayşar, Okul Müdürleri ve öğrenciler ile veliler katıldı.

Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Daha sonra Kaymakam Ercan Öter günün anlam ve önemi üzerine konuşma yaptı. Kaymakam Öter yaptığı konuşmada eğitim öğretimin önemine değinerek en pahalı yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu vurgulayarak, öğrenciler ve öğretmenler kadar velilere de görev düştüğünü belirtti.

Konuşmanın ardından Halime Aslan İlkokulu öğrencileri günün anlam ve önemine ilişkin şiirler okuyarak halk oyunları sergiledi.  Daha sonra İlçe Kaymakamı öğrencilerle toplu fotoğraf çekinerek tüm öğrencilere başarılar diledi.

kagizman’da-ilkogretim-haftasi-kutlandi-(1).jpgkagizman’da-ilkogretim-haftasi-kutlandi-(2).jpgkagizman’da-ilkogretim-haftasi-kutlandi-(3).jpgkagizman’da-ilkogretim-haftasi-kutlandi-(5).jpgkagizman’da-ilkogretim-haftasi-kutlandi-(6).jpgkagizman’da-ilkogretim-haftasi-kutlandi-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler