Kağızman’da turnuva sona erdi

Kağızman’da turnuva sona erdi

Kars’ın Kağızman ilçesinde düzenlenen bahar dönemi futbol turnuvası sona erdi. Turnuvada dereceye giren sporcular için ödül töreni düzenlendi.

Kağızman ilçe milli eğitim müdürlüğü ve Gençlik ve Spor Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen bahar dönemi futbol turnuvası sona erdi. Turnuvada birinci Akören Köyü Ortaokulu, ikinci Günindi Köyü Ortaokulu, üçüncü Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu ve dördüncü Şair Hıfzı Ortaokulu oldu. Dereceye giren takımlara ödülleri ve kupasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Selim Suat Güner, İlçe Gençlik Spor Müdürü Alaeddin Karagöl, Beden Eğitimi Öğretmeni Osman Aydın ve hayırsever iş kadını Selma Kılıç verdi.

Akademik faaliyetlerin yanında kültürel, sportif ve sosyal faaliyetlerinde devam ettiğini söyleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Selim Suat Güner, “Faaliyetler çerçevesinde futbol turnuvamız sona erdi. Öğrenciler derslerine aralıksız devam ederken sportif faaliyetlere de katılması bizleri memnun ediyor. Tüm öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum, bu bir müsabakadır, yarışmadır fakat bu yarışmalarda dereceye girenler oluyor. Ama gönlümüzün birincileri hepinizsiniz. Buraya gelmek bu faaliyetlere katılmak büyük bir başarıdır.” dedi.

Kağızman’da bulunan tüm tesislerin gençlere açık olduğunu dile getiren İlçe Gençlik Spor Müdürü Alaeddin Karagöl ise, “Geleceğimizin teminatı olan sevgili gençler, hepinizi çok seviyoruz, tesisler sonuna kadar sizlere açıktır. Bakanlıklarımızın işbirliği protokolü nedeniyle tesislerimiz 24 saat gençlerimize açık olacaktır. Tüm öğrencilerimizi, gençlerimizi tesislerimize bekliyoruz.” diye konuştu.

Düzenlenen ödül töreni hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

dsc-0885.jpg

dsc-0886.jpg

dsc-0890.jpg

dsc-0893.jpg

dsc-0905.jpg

dsc-0911.jpg

dsc-0912.jpg

dsc-0919.jpg

Kaynak:Hilal ÖZCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler