Kars 36 Spor yönetimi, kentte kulübe olan ilgiyi artırmak ve şehir ile takım arasındaki birlikteliği güçlendirmek amacıyla bayrak seferberliği başlattı.
“Şehir Bizim, Takım Bizim!” sloganı kapsamında Kars merkezdeki esnafları ziyaret eden kulüp yönetimi, iş yerlerine asılmak üzere Kars 36 Spor bayrakları dağıttı.
Cadde ve sokaklar yeşil-beyaza bürünecek
Esnafların da destek verdiği çalışmayla kentteki cadde, sokak ve iş yerlerinin Kars 36 Spor bayraklarıyla donatılması hedefleniyor.
Kulüp yönetiminden yapılan açıklamada, “Cadde, sokak ve iş yerlerimizi bayraklarla donatıyoruz. Kars 36 Spor’umuza sahip çıkma ve destek olma zamanı!” ifadelerine yer verildi.
Karslılara destek çağrısı
Kars 36 Spor yönetimi, başlatılan çalışmanın yalnızca bayrak dağıtımı olmadığını, kentte takım etrafında birliktelik oluşturmayı amaçladığını belirterek taraftarlara da çağrıda bulundu.
Yönetim, “Seni de bu coşkuya ortak olmaya davet ediyoruz” diyerek Karslıları takımlarına destek vermeye çağırdı.
Esnaflara dağıtılan yeşil-beyazlı bayraklarla birlikte kentte yeni sezon öncesi Kars 36 Spor heyecanının artırılması hedefleniyor.










Kaynak:Volkan GÜNGÖR
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.