Kars Emniyet Müdürü Saka, özel güvenlik görevlilerini makamında ağırladı

Kars Emniyet Müdürü Saka, özel güvenlik görevlilerini makamında ağırladı

Kars İl Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka, özel güvenlik görevlilerini makamında kabul etti.

26-30 Haziran 2025 Özel Güvenlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde İl Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka, Genel Kolluk-Özel Güvenlik İş Birliği ve Entegrasyon (KAAN) Uygulaması kapsamında başarı gösteren Özel Güvenlik görevlilerini makamında ağırlayarak bir süre sohbet etti.

Emniyet Müdürü Saka, Harakani Havalimanında görevli İsmail Zer ve Sevcan Şeker'i aranan şahsın yakalanmasında göstermiş oldukları başarıdan dolayı Başarı Belgesi, 20 yıldır özel güvenlik görevlisi olarak hizmet veren Cengiz Akbulak'ı yaptığı özverili çalışmalarından dolayı Teşekkür Belgesi ile ödüllendirdi, Saka, özel güvenlik personellerine görevlerinde başarılar diledi.

Saka, ziyaret sonrasında özel güvenlik personeliyle bir de hatıra fotoğrafı çekildi. Özel güvenlik personelleri daha sonra İl Emniyet Müdürlüğü'nden ayrıldı.

Kars Emniyet Müdürü Saka, özel güvenlik görevlilerini makamında ağırladı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler