Kars İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik’in asayiş uygulamaları ses getiriyor

Kars İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik’in asayiş uygulamaları ses getiriyor

Kars İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik’in talimatıyla il genelinde aralıksız süren asayiş uygulamaları büyük takdir topladı.

Volkan KARABAĞ

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri tarafından il genelinde asayiş uygulaması yapılırken yapılan uygulamaya vatandaşlar oldukça memnun olduğunu dile getirdi.

Karslı bir vatandaş Kars İl Emniyet Müdürlüğüne hitaben Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER)’ne bir başvuru metni gönderdi. Uygulamalardan memnun olduğunu ifade eden vatandaş başvuru metninde; “Kars merkezde yaşayan iki çocuk babası olduğunu Kars Emniyeti İdareci ve Personelinin özellikle okul çevresi, alkollü ve alkolsüz mekan, trafik yol kontrolleri olmak üzere yapmış olduğu uygulamalar ve denetimlerden oldukça memnun olduklarını ve bu haberleri yerel basından okudukça ayrı bir güven taşıdıklarını, uygulamaların aynı şekilde devam etmesini Kars Emniyetinden rica ederek, çalışmalarımızda başarılar dilemiştir.” ifadesini kullandı.

Bu vesileyle; İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik meslektaşlarına yönelik yayınlamış olduğu mesajda; insan odaklı hizmet anlayışı ile devletinin emrinde, milletinin huzur ve güvenliğini şiar eden meslektaşlarına teşekkür ederek, bundan sonrada aynı hassasiyetle görev yapacakları inancıyla başarılarının devamını diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler