Kars Kalem Kitap Kahve Evi yaz aylarında da sosyal yaşama ev sahipliği yapıyor

Kars Kalem Kitap Kahve Evi yaz aylarında da sosyal yaşama ev sahipliği yapıyor

Kars Valiliği öncülüğünde Serhat Kalkınma Ajansı’nın (SERKA) destekleriyle kurulan, Kalem Kitap Kahve Evi şehrin entelektüel kapasitesinin artmasına ve sosyal yaşamın gelişmesine katkı sağlıyor.

Volkan KARABAĞ

Valilik aracılığıyla restore edilen Kars Kalesi eteklerinde Ebul Hasan Harakani Külliyesi yakında restore edilen tarihi tek katlı binada faaliyete geçirilen mekanda, her yaştan vatandaş, özellikle gençler ve öğrenciler, zamanlarını daha kaliteli bir şekilde geçirerek, kitap okuyup, satranç oynayıp ücretsiz çayını ve kahvesini yudumluyor.

Kalem Kitap Kahve Evi'nde kış mevsimi boyunca Serhat Kalkınma Ajansı ve Kafkas Üniversitesi işbirliği ile rehberlik öğrenme desteği sağlanarak, öğrencilerin sosyal gelişimine katkı sağlayan, eğitici ve eğlendirici aktivitelerin yürütüldüğü mentörlük projesi başarılı bir şekilde sürdürülmüştü. Mentörlük projesinin sona ermesiyle birlikte yaz mevsimi boyunca Kalem Kitap Kahve Evi, kitap okumak ve ders çalışmak isteyen öğrencilere ve vatandaşlara kapısını açarak Kars'ta sosyal yaşama katkı sağlamış oldu.

kars-kalem-kitap-kahve-evi-yaz-aylarinda-da-sosyal-yasama-ev-sahipligi-yapiyor-(1).jpgkars-kalem-kitap-kahve-evi-yaz-aylarinda-da-sosyal-yasama-ev-sahipligi-yapiyor-(3).jpgkars-kalem-kitap-kahve-evi-yaz-aylarinda-da-sosyal-yasama-ev-sahipligi-yapiyor-(6).jpgkars-kalem-kitap-kahve-evi-yaz-aylarinda-da-sosyal-yasama-ev-sahipligi-yapiyor-(2).jpgkars-kalem-kitap-kahve-evi-yaz-aylarinda-da-sosyal-yasama-ev-sahipligi-yapiyor-(5).jpgkars-kalem-kitap-kahve-evi-yaz-aylarinda-da-sosyal-yasama-ev-sahipligi-yapiyor-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler