Kars Özel İdaresinde değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi

Kars Özel İdaresinde değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi

Kars İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Fatih Tekcan koordinesinde, 2026 yılına yönelik yatırım planlamaları kapsamında önemli bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

İl genelinde yaz sezonunda köylerde yapılması planlanan yatırımların ele alındığı toplantıya, ilçe özel idare müdürleri katıldı. Toplantıda, kırsal altyapının güçlendirilmesi, yol, içme suyu, kanalizasyon ve diğer temel hizmetlere yönelik yürütülecek çalışmalar detaylı şekilde değerlendirildi.

Genel Sekreter Tekcan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, 2026 yılı iş ve işleyiş süreçleri de masaya yatırıldı. İlçe özel idare müdürleri söz alarak sorumluluk alanlarındaki ihtiyaçları, karşılaşılan sorunları ve çözüm önerilerini dile getirdi.

Özellikle köy yollarının iyileştirilmesi, içme suyu projelerinin hızlandırılması ve mevcut altyapının modernize edilmesine yönelik taleplerin ön plana çıktığı toplantıda, kurumlar arası koordinasyonun güçlendirilmesi gerektiği vurgulandı.

Fatih Tekcan, vatandaşların yaşam kalitesini artırmaya yönelik hizmetlerin aralıksız sürdürüleceğini belirterek, planlanan yatırımların etkin ve verimli bir şekilde hayata geçirilmesi için tüm birimlerin uyum içerisinde çalışmasının önemine dikkat çekti.

Toplantının, 2026 yılı boyunca Kars genelinde gerçekleştirilecek yatırımlara yön verecek nitelikte olduğu ifade edilirken, özellikle yaz sezonuyla birlikte sahada yoğun bir çalışma sürecine girileceği kaydedildi.

kars-ozel-idaresinde-degerlendirme-toplantisi-gerceklestirildi1.jpg

kars-ozel-idaresinde-degerlendirme-toplantisi-gerceklestirildi.jpg

Kaynak:Ata Gence TAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler