Kars polisi çocuklara sporun faydalarını anlattı

Kars polisi çocuklara sporun faydalarını anlattı

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından yürütülmekte olan "ÇOGEP Umutlu Yarınlar İçin Takipteyiz" projesi kapsamında 25 çocuğa sporun faydaları anlatıldı.

Volkan KARABAĞ

Kars polisi proje kapsamında ilimizde bulunan çocuklarla sürekli iletişim halinde bulunularak, hep birlikte huzurlu bir yaşam bilincinin oluşması, suç ve suçlu sayısında azalma, çocukların istismar edilmesinin önüne geçilmesi, dikkatlerinin faydasız ve zararlı alışkanlıklardan çekilerek tüm yaşamları için faydalı odaklara yönlendirilmesi, birlik ve beraberliği sağlayarak aidiyet duygusunun kazandırılması, sosyal amaçlı etkinlikler neticesinde birlik-beraberlik ve kardeşlik duygusunun güçlendirilmesi ve sosyal hayata uyumlarının sağlanması amaçlanıyor.

25 çocuk ile birlikte yemek yiyen polisler daha sonra rol model etkinliği kapsamında ilimizde bulunan Milli Kayakçı İbrahim Demirci, Boks Antrenörü Kıvanç Buru ve Milli Sporcu Yüzme Antrenörü Ahmet DAŞTAN'ın eşliğinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezinde spor bilim dalları hakkında çocuklara detaylı bilgi verildi.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetlerimiz devam edecektir.” denildi.

kars-polisi-cocuklara-sporun-faydalarini-anlatti-(1).jpgkars-polisi-cocuklara-sporun-faydalarini-anlatti-(2).jpgkars-polisi-cocuklara-sporun-faydalarini-anlatti-(3).jpgkars-polisi-cocuklara-sporun-faydalarini-anlatti-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler