Kars Teşkilatı Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bir Araya Geldi

Kars Teşkilatı Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bir Araya Geldi

AK Parti Kars İl Başkanı Muammer Sancar, İl Kadın Kolları Başkanı Zelal Sara ve İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Sarıdağ, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi.

AK Parti Kars teşkilatı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi. AK Parti’nin güncel teşkilat kayıtlarında Muammer Sancar İl Başkanı, Zelal Sara ise İl Kadın Kolları Başkanı olarak yer alıyor; Mustafa Sarıdağ’ın Gençlik Kolları Başkanlığı da yakın dönem teşkilat faaliyetlerinde yer alıyor.

Buluşmada Kars teşkilatının yürüttüğü çalışmalar, teşkilat faaliyetleri ve Kars’a yönelik gelecek dönem hedefleri üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Görüşmenin ardından Sancar, Sara ve Sarıdağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

6dd6817d-5e0c-4497-acdc-69cd476858ef5e616561-dc9e-443a-9d87-ccffe7e1ac91

Kaynak:Ata Gence TAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir