Kars Tren Garının duvarları dökülmeye başladı

Kars Tren Garının duvarları dökülmeye başladı

Yaklaşık 1 yıl önce yenilenerek hizmete açılan uluslararası standartlara sahip Kars Tren Garının duvarları sökülmeye başladı.

Volkan KARABAĞ

29 Temmuz 2016 tarihinde yüklenici firmaya yer teslimi yapılarak, yapımına başlanılan ve uluslararası standartlarda olması hedeflenerek yapılan tren gar binası için dönemin Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın talimatıyla çalışmalar gece gündüz demeden sürdürüldü.

Geçtiğimiz yıl hizmete giren ve aradan geçen 1 yıllık süre zarfında uluslararası standartlara sahip Kars Tren Garının duvarları sökülmeye başladı.

İlk kışını geçiren Kars Tren Garının duvarlarının önümüzdeki yıllarda daha da kötüye gitmemesi için yetkililerin bir an önce önlem almaları gerektiği gözleniyor.

kars-tren-garinin-duvarlari-dokulmeye-basladi-(1).jpgkars-tren-garinin-duvarlari-dokulmeye-basladi-(4).jpgkars-tren-garinin-duvarlari-dokulmeye-basladi-(6).jpgkars-tren-garinin-duvarlari-dokulmeye-basladi-(2).jpgkars-tren-garinin-duvarlari-dokulmeye-basladi-(3).jpgkars-tren-garinin-duvarlari-dokulmeye-basladi-(5).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler