Kars Valisi Rahmi Doğan veda ziyaretlerine başladı

Kars Valisi Rahmi Doğan veda ziyaretlerine başladı

27 Ekim 2018 tarihli Resmi Gazetede yayınlanan 2018/202 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Hatay Valiliği görevi nedeniyle Kars’tan ayrılacak olan Vali Rahmi Doğan, veda ziyaretlerine başladı.

Volkan KARABAĞ

Ziyaretleri kapsamında ilk olarak Azerbaycan Kars Başkonsolosu Nuru Guliyev’e veda ziyaretinde bulunan Vali Doğan, sonrasında makamında AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Veda ziyareti kapsamında İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik’i ziyaret eden Vali Doğan, İl Emniyet Müdürlüğünde Polis Tören Mangası tarafından karşılandıktan sonra İl Emniyet Müdürlüğü Konferans Salonunda emniyet personeli ile bir araya geldi.

İl Emniyet Müdürlüğü ziyaretinin ardından Kars Adliyesine geçen Vali Doğan, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Fatih Camgöz ve Adalet Komisyon Başkanı Soner Fevzi Vurur ile birlikte adliye bünyesinde İş Yurtları Kars T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Hediyelik Eşya Satış Mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

14. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Özgür Nuhut, İl Jandarma Komutanı Osman Kılıç ve İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik’in de katıldığı açılışın ardından Vali Doğan, Kars 36 Spor tesislerine giderek yönetici ve futbolculara veda ziyaretinde bulundu.

kars-valisi-rahmi-dogan-veda-ziyaretlerine-basladi-(2).jpgkars-valisi-rahmi-dogan-veda-ziyaretlerine-basladi-(5).jpgkars-valisi-rahmi-dogan-veda-ziyaretlerine-basladi-(3).jpgkars-valisi-rahmi-dogan-veda-ziyaretlerine-basladi-(4).jpgkars-valisi-rahmi-dogan-veda-ziyaretlerine-basladi-(6).jpgkars-valisi-rahmi-dogan-veda-ziyaretlerine-basladi-(7).jpgkars-valisi-rahmi-dogan-veda-ziyaretlerine-basladi-(8).jpgkars-valisi-rahmi-dogan-veda-ziyaretlerine-basladi-(1).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler