Kars’ın Arpaçay ilçesinde öğle saatlerinde başlayan şiddetli yağış, kısa sürede etkisini artırdı. Sağanakla birlikte yağan dolu nedeniyle ilçe merkezi beyaza bürünürken, cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Özellikle çarşı merkezinde yağmur sularının yollardan dere gibi aktığı görüldü.
Yağışın etkisiyle bazı araçlar ilerlemekte güçlük çekerken, vatandaşlar ise yağmurdan korunmak için iş yerlerine ve kapalı alanlara sığındı. Kısa süre içinde oluşan manzara hem zor anlar yaşattı hem de dikkat çeken görüntüler ortaya çıkardı.
Dolu yağışının ardından kaldırımlar, park alanları ve yeşil alanlar beyaz örtüyle kaplanırken, ortaya çıkan görüntüler kartpostalları aratmadı. Vatandaşlar yaşanan anları cep telefonlarıyla kaydederek sosyal medya hesaplarından paylaştı.




Kaynak:Hilal ÖZCAN
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.