Karslı taksicilerden PKK’ya tepki

Karslı taksicilerden PKK’ya tepki

Kars’ta kendi aralarında organize olan taksi şoförleri, şehir merkezinde konvoy yaparak terörü protesto etti.

Volkan KARABAĞ

9 askerin şehit olduğu Batman’ın Gerçüş ilçesindeki PKK’lı teröristlerin gerçekleştirdiği saldırıyı kınayan Karslı taksiciler Cumhuriyet Meydanında bir araya geldi. Karslı Taksiciler, polis eskortu eşliğinde şehir turu attıktan sonra aynı yere geri döndü.

Yaklaşık yarım saat şehirde korna çalarak konvoy düzenleyen Karslı taksiciler adına gazetecilere açıklama yapan Kadir Yeniaras, “Günümüzde söz konusu 9 tane şehidimiz hepimizin abisi, hepimizin kardeşi Allah devletimize, milletimize hiçbir zaman zeval vermesin. Kars güvenlik güçlerinden konvoy için izin istedik ve sağ olsunlar bize izin verdiler. Şehit ailelerine buradan başsağlığı diliyorum, Allah ailelerine sabırlar versin. Hepimizin ailesi var, abisi var, biz de asker olduk, abimiz kardeşimiz asker oldu, onlar da bizim bir abimizdir. Sözün bittiği yerdeyiz. İnşallah bundan sonra bu şekilde bir daha şehit vermeyiz.” dedi.

Taksiciler daha sonra sessiz bir şekilde meydandan ayrıldı.

karsli-taksicilerden-pkk’ya-tepki-(1).jpgkarsli-taksicilerden-pkk’ya-tepki-(2).jpgkarsli-taksicilerden-pkk’ya-tepki-(3).jpgkarsli-taksicilerden-pkk’ya-tepki-(4).jpgkarsli-taksicilerden-pkk’ya-tepki-(5).jpgkarsli-taksicilerden-pkk’ya-tepki-(6).jpgkarsli-taksicilerden-pkk’ya-tepki-(7).jpgkarsli-taksicilerden-pkk’ya-tepki-(8).jpgkarsli-taksicilerden-pkk’ya-tepki-(9).jpgkarsli-taksicilerden-pkk’ya-tepki-(10).jpgkarsli-taksicilerden-pkk’ya-tepki-(11).jpgkarsli-taksicilerden-pkk’ya-tepki-(12).jpgkarsli-taksicilerden-pkk’ya-tepki-(13).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler