Kars'ta hırsız tilki gülümsetti

Kars'ta hırsız tilki gülümsetti

Kars'ın Boğazköy köyünde bir evin bahçesine giren tilkinin, kapı önündeki ayakkabıyı ağzıyla alıp kaçtığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Akşam saatlerinde yerleşim yerine inen aç bir tilki, bir evin bahçesine girdi. Bir süre çevreyi gözetleyen ve etrafta kimsenin olmadığını kontrol eden tilki, evin girişinde bulunan ayakkabılara yöneldi.

Gözüne kestirdiği ayakkabıyı ağzına alan tilki, hızla uzaklaşarak karanlıkta izini kaybettirdi. Sabah ayakkabısının yerinde olmadığını fark eden ev sahibi, güvenlik kamerası kayıtlarını incelediğinde şoke eden manzarayla karşılaştı. Görüntülerde; tilkinin oldukça soğukkanlı tavırlarla bahçeye girdiği, ayakkabıyı seçtiği ve hızla bölgeden uzaklaştığı anlar anbean kaydedildi.

Köy sakinleri, son zamanlarda yabani hayvanların yiyecek arayışı için yerleşim alanlarına daha sık geldiğini belirtti.

tilki.jpg

tilki1.jpg

Kaynak:Volkan Güngör

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler