Kars’ta trafik polisleri zor anlar yaşadı

Kars’ta trafik polisleri zor anlar yaşadı

Kars’ta Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler “emniyet kemeri” uygulaması yaptı. Uygulamada cezai işlem uygulayan ekiplere vatandaşlar zor anlar yaşattı.

Volkan KARABAĞ

Cumhuriyet Meydanında İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amirliği ekipleri trafik denetimlerini sürdürüyor. Denetimlerde durdurulan araç sürücülerine emniyet kemerinin önemi anlatırken, emniyet kemeri takmayan sürücülere de cezai işlem uygulandı.

Ekipler yaptığı uygulamada durdurduğu bir araca cezai işlem yaparken araç içerisinde bulunan bir vatandaş tepki gösterdi. Ekiplerin görevini yapmalarına engel olan vatandaşlara çevredeki vatandaşlar ve araçta bulunan babası tepki gösterdi. Ekipler işlemlerini yaptıktan sonra araç kontrol noktasından gönderildi.

Uygulamada emniyet kemeri takmayan sürücüler can güvenlikleri açısından emniyet kemeri takmaları konusunda ikaz edilirken, kemerini takan sürücülere de teşekkür eden ekipler, kemerin hayati önem taşıdığını anlattı.

Kars’ta emniyet kemerinin kullanımının yaygınlaştırılması için başlayan çalışmaların devam edeceği belirtildi.

kars’ta-trafik-polisleri-zor-anlar-yasadi-(8).jpgkars’ta-trafik-polisleri-zor-anlar-yasadi-(9).jpgkars’ta-trafik-polisleri-zor-anlar-yasadi-(1).jpgkars’ta-trafik-polisleri-zor-anlar-yasadi-(2).jpgkars’ta-trafik-polisleri-zor-anlar-yasadi-(3).jpgkars’ta-trafik-polisleri-zor-anlar-yasadi-(4).jpgkars’ta-trafik-polisleri-zor-anlar-yasadi-(6).jpgkars’ta-trafik-polisleri-zor-anlar-yasadi-(7).jpgkars’ta-trafik-polisleri-zor-anlar-yasadi-(5).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler