Kars’ta uyarılara rağmen önlem alınmayan çiftlik soyuldu

Kars’ta uyarılara rağmen önlem alınmayan çiftlik soyuldu

Kars’ta daha önce defalarca güvenlik güçlerince çiftliğinde gerekli güvenlik önlemleri alması yönünde uyarılan bir kişinin çiftliği soyuldu.

Kars’ın Selim İlçesi’nde çiftliği bulunan ve İstanbul’da avukatlık yapan D.M. İstanbul’dan Selim’de bulunan çiftliğine geldi. Çiftliği’nde kontrol yapan D.M. 1 adet gübre sıyırıcı makinesi ile 100 adet plastik hayvan yatağının olmadığını gördü. Bunun üzerine Jandarma Karakolu’na giden D.M. malzemelerinin çalınmış olduğunu belirterek şikayetçi oldu. 
D.M.’nin şikayeti üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, yaptıkları incelemede, D.M.’nin çiftliğin güvenliğin yönelik bekçi, kamera, köpek ve aydınlatma tedbirlerinin olmadığını gördü. Daha önce de güvenlik güçlerinin defalarca uyarmasına rağmen D.M.’nin güvenlik önlemleri almadığı ortaya çıktı. 

Konuyla ilgili olarak Selim Cumhuriyet Savcısına bilgi verilirken, olay yerine Sarıkamış Jandarma Olay Yeri İnceleme Timi (OYİT) çağrıldı. OYİT ekiplerince D.M.’nin çiftliğinde inceleme yapılırken, hırsızlık olayının aydınlatılması için jandarma, bölgede görevli köy korucuları ile muhtarlara çalınan malzemeler hakkında gerekli bilgiyi vererek uyardı. Jandarma hırsızların yakalanması için için çiftliğin bulunduğu bölgede çalışma başlattı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler