MHP Kars İl Başkanı Yaver Özcan görevinden ayrıldı

MHP Kars İl Başkanı Yaver Özcan görevinden ayrıldı

Yaklaşık 6 yıldır Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars İl Başkanlığı görevini yürüten Yaver Özcan, bulunduğu görevinden ayrıldığını açıkladı.

Volkan KARABAĞ

Yazılı bir açıklama yapan Yaver Özcan, "19 Mayıs 2012 yılından beri yürütmekte olduğum MHP Kars il başkanlığını bir başka arkadaşıma devrediyorum." dedi.

Özcan'ın yaptığı açıklama şöyle: "Bu güne kadar ifa ettiğim bu kutlu görevde çok ihmal ettiğim ama beni hiç yanlız bırakmayan eşime, kızıma ve oğluma çok teşekkür ediyorum.

Görev sürem boyunca bizden desteğini esirgemeyen,partimizin her kademesinde görev yapan başta genel merkez yöneticileri olmak üzere, Kars’ta birlikte görev yaptığım il yöneticisi, ilçe başkanı ve yöneticilerine,ülkü ocakları başkan ve yöneticilerine, vakıf sendika başkanı ve yöneticilerine akademisyen arkadaşlarıma ve hareketin mensubu vefakar cefakar yiğit dava arkadaşlarıma ülküdaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim.Bu süreçte bilerek veya bilmeyerek görevim icabı kalbini kırdığım üzdüğüm herkesten helallik istiyorum.

Allah hepinizden razı olsun.

Hareketin bir evladı olarak bundan böyle teşkilatımızın emrinde bir nefer olarak mücadele edeceğimi elimden gelen bütün gayreti ortaya koyacağımı bilinmesini isterim.

Bir başka görevde buluşmak dileğiyle,sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Öte yandan Yaver Özcan'ın istifası ile boşalan MHP Kars İl Başkanlığı görevini  Başkan atanıncaya kadar Tuncay Aydın vekaleten yürütecek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler