Milletvekili Kılıç, “Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri”ni anlattı

Milletvekili Kılıç, “Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri”ni anlattı

AK Parti Kars Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Yunus Kılıç, "Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerini Uyumlaştırma ve Uygulamada Tarım ve Orman Bakanlığına Destek Projesi"nin açılışına katıldı.

Ercüment DAŞDELEN

Birleşmiş Milletler (BM) Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) ile Tarım ve Orman Bakanlığı iş birliğinde yürütülen projenin açılışı Ankara’da yapıldı.
Toplantıda konuşan TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Yunus Kılıç, Büyük devletlerin büyük hedefleri olduğunu söyledi.
Bu hedeflerin paylaştırıldığını ve herkesin üzerine düşeni bildiğini belirten Kılıç, “Biz de BM bünyesi içinde üzerimize düşeni en iyi şekilde yapan ülkelerden olma hüviyetimizi yine devam ettireceğiz” dedi.
TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu olarak Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri'ne ulaşmada ihtiyaç duyulan mevzuat eksikliklerini ve ihtiyaçlarını desteklemeye hazır olduklarını belirten Kılıç, “BM ve FAO'nun hedeflerinin dünyadaki barışa, kardeşliğe, huzura katkı sağlamasını umuyor, Türkiye olarak da buna en yüksek seviyede katkı vereceğimizi ifade ediyorum” diye konuştu.

kilic,-kalkinma-hedeflerini-ele-aldi-(1).jpgkilic,-kalkinma-hedeflerini-ele-aldi-(2).jpgkilic,-kalkinma-hedeflerini-ele-aldi-(3).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler