Milletvekilleri Hamamları inceledi

Milletvekilleri Hamamları inceledi

Kars’ta bisiklet parkurunun açılışını yapan Arslan, Kılıç ve Doğan restorasyonu süren Mazlum Ağa ve Muradiye Hamamlarını inceledi.

Volkan KARABAĞ - Tacettin DURMUŞ

65. Hükümetin Ulaştırma Denizcilik Bakanı Ahmet Arslan, Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Milletvekili Yunus Kılıç, Kars Valisi Rahmi Doğan ve Özel İdare Genel Sekreteri Zafer Yiğit Kars Kalesi altında, Taş Köprü yanında bulunan ve 'Tarihi Dokunun Korunması' projesi kapsamında restoresine başlanan Mazlum Ağa ve Muradiye Hamamının restorasyon çalışmalarını inceledi.

Kars Valiliği öncülüğünde Kültür Turizm ve Altyapı Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı (KARTAB) koordinesinde 'Tarihi Dokunun Korunması Projesi' kapsamında geçen yıl restorasyon çalışmalarına başlanan hamamlar hakkında bilgi alan Arslan ve Kılıç, öğle namazını kılmak üzere Evliya Camisine geçti.

milletvekilleri-hamamlari-inceledi-(2).jpgmilletvekilleri-hamamlari-inceledi-(1).jpgmilletvekilleri-hamamlari-inceledi-(3).jpgmilletvekilleri-hamamlari-inceledi-(4).jpgmilletvekilleri-hamamlari-inceledi-(5).jpgmilletvekilleri-hamamlari-inceledi-(6).jpgmilletvekilleri-hamamlari-inceledi-(7).jpgmilletvekilleri-hamamlari-inceledi-(8).jpgmilletvekilleri-hamamlari-inceledi-(9).jpgmilletvekilleri-hamamlari-inceledi-(10).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler