Patnos’ta yılan paniği: Engerek iddiası

Patnos’ta yılan paniği: Engerek iddiası

Ağrı'nın Patnos ilçesinde bir evin bahçesinde görülen yılan dikkat çekti.

Ağrı'nın Patnos ilçesinde bir evin bahçesinde görülen yılan dikkat çekti.

İhbar üzerine gündeme gelen olayda, evin bahçesinde fark edilen yılanın yaklaşık 1,5 metre uzunluğunda olduğu öne sürüldü. Yılanın engerek türü olabileceği iddia edilirken, fark edilmesinin ardından kaçarak gözden kaybolduğu belirtildi.

Yılanın türü ve uzunluğu henüz kesin olarak doğrulanmadı. Uzman incelemesi olmadan türü hakkında kesin bir değerlendirme yapmak mümkün değil.

Yetkililer, yılanla karşılaşılması durumunda hayvana yaklaşılmaması, dokunulmaması ve yakalamaya çalışılmaması gerektiğini belirtiyor. Vatandaşların benzer durumlarda güvenli mesafeyi koruması ve gerekli hâllerde ilgili ekiplerden yardım istemesi önem taşıyor.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir