Rektör Özcan’ın Cumhuriyet Bayramı ve Kars’ın Kurtuluşu mesajı

Rektör Özcan’ın Cumhuriyet Bayramı ve Kars’ın Kurtuluşu mesajı

Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve 30 Ekim Kars’ın Kurtuluşu nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Volkan KARABAĞ

Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Rektör Özcan yayınladığı mesajda, “Tarihi her daim zaferlerle dolu olan aziz milletimizin istiklal mücadelesinin bir armağanı olan Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 95. yılını kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Ülkemizin tarihinde çok önemli bir dönüm noktası olan bu anlamlı günde, bu vatanı canları pahasına kurtararak bizlere armağan eden başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor; tüm milletimizin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum.” dedi.

Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, 30 Ekim Kars’ın Kurtuluşu nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Rektör Özcan yayınladığı mesajda, “30 Ekim 1920’de Kazım Karabekir komutasındaki Türk Ordusu’nun, Rus işgalinden kurtararak yeniden anavatan topraklarına kattığı Serhat Şehrimiz Kars’ın Kurtuluşu’nun 98. yıldönümünü kutluyoruz. Bu vesileyle, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Doğu Cephesi Komutanı ve Mümtaz Kurtarıcımız Kazım Karabekir Paşa ile tüm silah arkadaşlarını ve şanlı ecdadımızı minnet ve hürmetle yâd eder, şükranlarımı sunarım.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler