Tatvan’da huzur uygulaması: 1 gözaltı

Tatvan’da huzur uygulaması: 1 gözaltı
Bitlis Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Tatvan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince ilçede gerçekleştirilen "Şok Aranan Şahıslar Uygulaması" kapsamında geniş çaplı denetimler yapıldı.

Bitlis Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Tatvan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince ilçede gerçekleştirilen "Şok Aranan Şahıslar Uygulaması" kapsamında geniş çaplı denetimler yapıldı.

İlçe genelinde farklı noktalarda gerçekleştirilen uygulamada, asayiş olaylarının önlenmesi, aranan şahısların tespit edilmesi ve kamu düzeninin sağlanmasına yönelik çalışmalar yürütüldü. Denetimlere 14 ekip ve 72 personel katıldı. Uygulama kapsamında 229 araç ve 1.105 şahıs kontrol edildi. Yapılan kontrollerde 11 yoklama kaçağı şahsa gerekli tebligatlar yapılırken, trafik kurallarını ihlal ettiği belirlenen 5 araca toplam 12 bin 74 lira idari para cezası uygulandı. Denetimlerde ayrıca, 6136 Sayılı Kanun kapsamında kelebek bıçak taşıdığı tespit edilen bir şahıs hakkında işlem yapıldı. Çeşitli suçlardan aranması bulunan bir kişi ise ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı ve işlemleri için polis merkezine teslim edildi.

Yetkililer, vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik uygulama ve denetimlerin kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir