Üç Kişilik Cinayette Kıskançlık İddiası

Üç Kişilik Cinayette Kıskançlık İddiası
Adana'da seyir tepesinde biri kadın üç kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırıya ilişkin soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı. Tutuklanan şüphelinin cinayeti kıskançlık nedeniyle işlediği öne sürüldü.

Olay, 25 Temmuz günü saat 23.30 sıralarında merkez Çukurova ilçesi Kabasakal Mahallesi Rüzgarlı Tepe mevkisinde meydana geldi. Osman A. (28), otomobiliyle evinden aldığı Semra Yılmaz (44) ile seyir tepesine gitti. Bir süre sohbet eden ikili arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine Osman A., Yılmaz'ı tabancayla vurdu. Şüpheli daha sonra olay yerinde otomobil içerisinde bulunan ve olayla ilgisi olmayan Ali Can Demir (25) ile Sinan İlbey'i (28) de olaya tanık olduklarını düşünerek silahla vurup kaçtı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, 1'i kadın 3 kişinin hayatını kaybettiğini belirledi.
Cinayet Büro Amirliği ekiplerince Yüreğir ilçesinde olayda kullandığı tabancayla yakalanan Osman A., emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolüne götürülürken basın mensuplarına "Pişmanım" dedi. Daha sonra adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"Kıskançlık krizi cinayeti getirmiş"
Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin yürüttüğü soruşturmada, olayın kıskançlık nedeniyle yaşandığı değerlendirildi. Emniyette ifade veren Osman A., birlikte olduğu Semra Yılmaz'ın kendisini aldattığını öne sürdü. Şüphelinin ifadesinde, "Başkalarıyla mesajlaşıyordu. Beni aldattığını düşündüm. Bu nedenle tartıştık. Sonrasında ne olduğunu hatırlamıyorum" dediği öğrenildi.

aw756400-02.jpg

aw756400-03.jpg

aw756400-04.jpg

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir