Vali Doğan ve AK Parti Milletvekilleri Kağızman’da

Vali Doğan ve AK Parti Milletvekilleri Kağızman’da

AK Parti Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Prof. Dr. Yunus Kılıç ile Kars Valisi Rahmi Doğan, birlikte Kağızman’da bir takım açılışlarda bulundu.

Kars’ın Kağızman İlçesi’nde ilk olarak yapımı tamamlanan Şehit Taner Seloğlu İlköğretim Okulunun açılışı yapıldı.

Okulu’nun açılışını Vali Rahmi Doğan, 65. Hükümetin Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Tarım ve Köy İşleri Komisyon Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, Kağızman Kaymakamı Ercan Öter, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın yaptı. Açılışın ardından okul gezildi.

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, eskiden köylerde okul bulmanın zor olduğunu ifade ederek, “Eğitim alanında Kars genelinde ciddi yatırımlar yaptık. Derslik başına düşen öğrenci sayısı azaldı. Yeni yapılan yurtlarla konforlu eğitim imkanı sağladık. Köylerde okul bulmak mesele iken, AK Parti ile donanımlı ortaokul seviyesinde okullar yaptık. Doğu, Batı ayırmadan” dedi.

Milletvekilleri Arslan, Kılıç ve Vali Doğan daha sonra yapımı devam eden Fen Lisesi ve Pansiyon’unda bir takım incelemelerde bulundu. Milletvekilleri sırasıyla Gençlik Merkezi ve MATEM Atölyelerinde bir takım incelemelerde bulunarak yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.

ak-parti-milletvekilleri-arslan-ve-kilic-kagizman’da-(1).jpgak-parti-milletvekilleri-arslan-ve-kilic-kagizman’da-(2).jpgak-parti-milletvekilleri-arslan-ve-kilic-kagizman’da-(4).jpgak-parti-milletvekilleri-arslan-ve-kilic-kagizman’da-(3).jpgak-parti-milletvekilleri-arslan-ve-kilic-kagizman’da-(5).jpgak-parti-milletvekilleri-arslan-ve-kilic-kagizman’da-(6).jpgak-parti-milletvekilleri-arslan-ve-kilic-kagizman’da-(7).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler