Kars'ta, faaliyet yürüten Azerbaycan Dernekleri iftarda buluştu

Kars'ta, faaliyet yürüten Azerbaycan Dernekleri iftarda buluştu

Kars'ta faaliyet yürüten Azerbaycan Derneklerinin iştirakleriyle iftar programı düzenlendi.

Ercüment DAŞDELEN

Kars'taki Azerbaycan Dernek Başkanları Nihat Çelebi, Nebi Arığ ve Köksal Kaygusuz'un hazır bulunduğu programa, konuk olarak Azerbaycan Kars Başkonsolosu Nuru Guliyev ve Türkiye Azerbaycan Dernekleri Federasyonu Genel Başkan Vekili Parviz Mammadzada'nın yanısıra Kocaeli Derince Azerbaycan Evi Dernek Başkanı, Kars Azerbaycan Evi Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri ile Basın mensupları katıldı.

Programda, Azerbaycan Başkonsolosu Nuru Guliyev; yakın gelecekte açılması düşünülen Zengezur Koridoru'nun bölgede ekonomik ve stratejik açıdan önemini vurgularken, Kars ve Iğdır'da bulunan derneklerin faaliyet alanlarını ve konularını genişletmesi gerektiği tavsiyesinde bulundu.

TADEF Genel Başkan vekili Parviz Mammadzada ise; Dernekler arasında işbirliği ve koordinasyonun daha verimli hale gelmesi gerektiğini ve özellikle bölgede Azerbaycan-Türkiye ilişkilerinde optimal verime ulaşılması gerektiği vurgusunu yaptı.

karsta,-faaliyet-yuruten-azerbaycan-dernekleri-iftarda-bulustu-(1).jpgkarsta,-faaliyet-yuruten-azerbaycan-dernekleri-iftarda-bulustu-(2).jpgkarsta,-faaliyet-yuruten-azerbaycan-dernekleri-iftarda-bulustu-(3).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler