Başkan Uray ilçenin anahtarını Arslan’a verdi

Başkan Uray ilçenin anahtarını Arslan’a verdi

Susuz Belediye Başkanı Murat Uray, Susuz’un anahtarını 65. Hükümet’in Ulaştırma Denicilik ve Haberleşme Bakanı AK Parti MKYK Üyesi Kars Milletvekili Ahmet Arslan’a verdi.

Volkan KARABAĞ

Bir dizi ziyaretler için Kars’a gelen Ahmet Arslan, Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Milletvekili Yunus Kılıç ve parti yönetimi ile birlikte ilçe ziyaretlerine sabah saatlerinde başladı.

Arslan ve Kılıç’ın ilk durağı Kars’ın Susuz İlçesi oldu. Susuz’da yatırımları inceleyen Arslan ve Kılıç yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Susuz Belediye Başkanlığını da ziyaret eden Arslan ve Kılıç Belediye Başkanı Murat Uray tarafından karşılandı. Başkan Uray ile Susuz’a yapılan ve yapılacak olan yatırımlar hakkında istişare eden Arslan’a katkılarından dolayı Susuz’un anahtarını hediye etti.

Arslan da Başkan Uray’a teşekkürlerini iletti.

Arslan, Kılıç ve beraberindekiler daha sonra Susuz'da vatandaşlara aşure dağıttı.

baskan-uray-ilcenin-anahtarini-arslan’a-verdi-(1).jpgbaskan-uray-ilcenin-anahtarini-arslan’a-verdi-(2).jpg

baskan-uray-ilcenin-anahtarini-arslan’a-verdi-(3)--.jpgbaskan-uray-ilcenin-anahtarini-arslan’a-verdi-(2).jpgbaskan-uray-ilcenin-anahtarini-arslan’a-verdi-(4).jpgbaskan-uray-ilcenin-anahtarini-arslan’a-verdi-(5).jpgbaskan-uray-ilcenin-anahtarini-arslan’a-verdi-(1).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler