Din Görevlileriyle “Tecrübe Paylaşımı Toplantıları” Devam Ediyor…

Din Görevlileriyle “Tecrübe Paylaşımı Toplantıları” Devam Ediyor…

Kars İl Müftülüğü, cami hizmetlerinin verimliliğini artırmak ve örnek projelerin tespit edilerek yaygınlaştırılmasını sağlamak amacıyla din görevlileriyle “Tecrübe Paylaşımı Toplantıları” düzenlendi.

Kader YURDAGÜL

Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetler Genel Müdürlüğü Cami Hizmetleri Daire Başkanlığı uhdesinde Kars İl Müftülüğü koordinesinde cami hizmetlerinin verimliliğini artırmak ve örnek projelerin tespit edilerek yaygınlaştırılmasını sağlamak amacıyla din görevlileriyle “Tecrübe Paylaşımı Toplantıları” düzenlendi.

Arpaçay Müftülüğünün ev sahipliğinde Susuz ve Akyaka İlçelerinde görev yapan din görevlilerinin katılımıyla toplantılar gerçekleştirildi.

Toplantıya Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Yatırım Emlak ve Teknik Hizmetler Daire Başkanı Hamit Albayrak (Moderatör), Bitlis Ulu Camii İmam-Hatibi Muhammet Ece ve Müezzin-Kayyımı Hasan Yanıç ve Afyonkarahisar Işıklar Merkez Camii Müezzin-Kayyımı Muhammet Fatih Arslan katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantılar Kars İl Müftüsü Hamza Bayram’ın selamlama konuşmalarının ardından misafir konuşmacıların tecrübelerini, sunumlar eşliğinde katılımcı imam hatip ve müezzin kayyımlarla paylaşarak faydalı bir toplantı gerçekleştirildi.

dds.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler