Kars Tarım ve Orman İl Müdürü Enver Aydın, Kağızman’da...

Kars Tarım ve Orman İl Müdürü Enver Aydın, Kağızman’da...

Kars Tarım ve Orman İl Müdürü Enver Aydın, Kağızman’a adeta çıkartma yaptı.

Ata Gence TAN

Kars Tarım ve Orman İl Müdürü Enver Aydın, Kağızman Kaymakamı Okan Daştan ve Belediye Başkanı Nevzat Yıldız’ı makamında ziyaret ederek bölge tarımı ve hayvancılığı konularında istişarelerde bulundu.

Kağızman İlçe Tarım Müdürlüğü personeli ile bir araya gelen Aydın, Kağızman’da yürütülen çalışmalar hakkında İlçe Müdürü Faruk Çalhan’dan brifing aldı.

Kağızman Ziraat Odası’nı da ziyaret eden Enver Aydın, Kağızman Ziraat Odası Başkanı Başkanı Sülhettin Günday’dan ilçe tarımı hakkında bilgiler alarak istişarede bulundu.

Müdür Enver Aydın, Kağızman ilçemizin tescilli uzun elma hakkında üretim, satış ve pazarlanması üzerine istişarelerde bulunarak kırsal kalkınma destekleri kapsamında tarıma dayalı ekonomik yatırımların desteklenmesi, kırsal ekonomik altyapı yatırımlarının desteklenmesi ve tarımsal destekler kapsamında üretim sezonunda yapılacak çalışmalar üzerine görüş alışverişinde bulundu.

Kars Tarım ve Orman İl Müdürü Enver Aydın ve heyeti daha sonra Kağızman’da bulunan, üreticimiz Habip Keklik’e ait Ardahan-Kars-Artvin Kalkınma Projesi (AKAKP) kapsamında gerçekleştirilen sebze seralarını ziyaret etti.

a11111-003.jpga2222222-001.jpga333333333-001.jpga44444-001.jpga55-006.jpga6t6.jpga77-003.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler