Kars Milletvekilleri Arslan ve Kılıç'ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

Kars Milletvekilleri Arslan ve Kılıç'ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladı.

Volkan KARABAĞ

Arslan ve Kılıç’ın yayınladığı kutlama mesajı şöyle:

Kurtuluş savaşında, milletimizin eşsiz bir gayret ve özveriyle ortaya koyduğu mücadele sonucunda tarihe altın harflerle nakşolan eşsiz bir zafer kazanılmıştır. Bu zaferin akabinde egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğu Cumhuriyet yönetim şekli benimsenerek 29 Ekim 1923’te Türkiye Cumhuriyeti kurulmuştur.

Ecdadımızın üstün gayretleriyle kurularak bizlere ve bizlerden sonraki nesillere armağan olan Cumhuriyet, ilelebet yaşayacak en büyük eserdir. Bu gün, milletten aldığı güçle modern dünyada hak ettiği yeri alan Türkiye Cumhuriyeti, her türlü engellemelere rağmen milletimizin layık olduğu parlak bir istikbale doğru emin adımlarla yol almaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle vefakâr ve fedakâr milletimizin Cumhuriyet Bayramını en içten duygularımızla kutluyoruz. Bize bu cennet vatanı canları pahasına bırakan başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını ve şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, yine bu güzel vatanın ilelebet var olması dileğiyle selam ve saygılar sunuyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler