Kars yeni Vali Yardımcıları görevine başladı

Kars yeni Vali Yardımcıları görevine başladı

Kars Vali Yardımcılığı görevine atanan Serhat Karabektaş ve Serdar Demirhan görevine başladı.

Volkan KARABAĞ

31.08.2018 tarih ve 2018/157 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kars Vali Yardımcılığına atanan Serhat Karabektaş ve Serdar Demirhan görevine başladı.

Serhat Karabektaş Kimdir?

1981 yılında Ankara'da doğdu. 2004 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu.

 2005 yılında TBMM'de Yasama Uzman Yardımcısı olarak göreve başladı ve 2009 yılında Yasama Uzmanı olarak atandı. Aynı yıl açılan Kaymakam Adaylığı Giriş Sınavını kazanarak Çankırı Valiliği Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı.

 2011 - 2012 yılları arasında İngiltere'de University Of Essex'de Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi dalında yüksek lisans yaptı. Kalecik İlçesinde Kaymakam Vekilliği, Yavuzeli, Araban, Bahçesaray ve Keles ilçelerinde kaymakamlık yaptı.

 31.08.2018 tarih ve 2018/157 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kars Vali Yardımcılığına atanan Serhat Karabektaş, evli ve 3 çocuk babasıdır.

vali_yrd_serhat_karabektas2.pngSerdar Demirhan Kimdir?

1982 yılında Bayburt'un Sancaktepe köyünde doğdu. İlk ve Ortaöğrenimini Bursa’nın Mustafa Kemal Paşa İlçesi'nde tamamladı. 2006 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümünü bitirdi.

2008 yılında İçişleri Bakanlığı’nın açmış olduğu sınavı kazanarak Kırklareli Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliğine başladı. Teftiş stajını Kocaeli’nin Karamürsel ve Kandıra İlçelerinde, vekâlet stajını yedi ay süreyle Ordu’nun Kumru İlçesinde yaptı. 2009 yılı Eylül ayında bir yıl süreyle yurt dışı stajını yapmak üzere İngiltere’nin Sheffield şehrine gitti ve İngiliz İdare Sistemi üzerine çalışmalar yaptı.

İçişleri Bakanlığı’nın düzenlemiş olduğu kaymakamlık kursunu başarı ile tamamladıktan sonra Denizli Çameli ve Adana Tufanbeyli Kaymakamlığı, 2015 - 2018 yılları arası Akçadağ Kaymakamlığı görevlerinde bulundu. 31.08.2018 tarih ve 2018/157 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kars Vali Yardımcılığı görevini yürütmektedir.

kars_vali_yrd_serdar_demirhan.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler