Kars’ta 3 iş yerini kurşunlayan şahıs yakalandı

Kars’ta 3 iş yerini kurşunlayan şahıs yakalandı

Kars’ta 3 iş yerinin kurşunlanması olayının faili tutuklandı.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet-Gasp Büro Amirliği görevlileri; geçtiğimiz gün saat 18:00 sıralarında merkez Hafızpaşa Mahallesi Ş.Er Abdulbaki Kurçak Sokak üzerinde faaliyet gösteren bir iş yerinin kurşunlanması ve yine aynı gün saat:18.30 sıralarında merkez Cumhuriyet Mahallesi Turan Çelebi Caddesi üzerinde faaliyet gösteren başka bir iş yerinin kurşunlanması olayları ile ilgili ortak bir çalışma yaptı.

Yapılan çalışmada her iki olayın faili olan şahsın açık kimlik ve adres bilgileri, olayda kullandığı araçlar ile birlikte tespiti yapıldı. Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda, olayı gerçekleştiren şahıs kaçtığı araç içerisinde yakalandı. Şüpheli üzerinde ve araç içerisinde yapılan aramalarda olayda kullanıldığı değerlendirilen 1 adet Glock marka tabanca ve bu tabancaya ait toplam 19 adet 9mm fişek ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı araştırmada yakalanan şahsın 15.09.2018 tarihinde saat 22:00 sıralarında gerçekleşen aynı iş yerinin kurşunlaması olayının da faili olduğunu da tespit etti.

Yakalan şüpheli şahıs Asayiş Şube Müdürlüğünde gerekli adli tahkikat işlemleri tamamlandıktan sonra Adli Mercilere sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konu ile ilgili olarak Kars Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, “Emniyet Müdürlüğü olarak suç ve suçluyla mücadelemiz kararlılıkla devam edecek olup; suçun işlenmeden engellenmesine yönelik vatandaşlarımızın huzur, sükûn ve güvenlikleri için 7 gün 24 saat esasına göre çalışmalarımız tüm kadromuzla aralıksız devam edecektir.” denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler