Kars’a 6 bin kartpostal dağıtılıyor

Kars’a 6 bin kartpostal dağıtılıyor

Kars İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Doğanay bugün GAMP Konağının yanında yaptırılan parkta bir stant kurarak Karslılara kartpostal dağıttı.

Volkan KARABAĞ - Tacettin DURMUŞ

Kars’ın görünmeye değer yerleri bir kampanya ile Türkiye’ye ve Dünya’ya duyurulması için çalışmalar başladı. 6 bin adet basılan kartpostallar bugün ilk kez görücüye çıkarak Karslılara ücretsiz dağıtıldı.

Kartpostalların dağıtımı esnasında gazetecilere bir açıklama yapan Kars İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Doğanay, “Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ve Kars Valiliğimizin bastırmış olduğu kartpostalları burada açmış olduğumuz stantta ücretsiz olarak dağıtıyoruz. Kars’ı özleyenlere, Kars’a nostalji duyanlara biz buradan ‘Kartpostallarınız bizden postalamak sizden’ sloganıyla bir kampanya başlattık. Kars’ın görünmeye değer yerlerini bu kampanyayla tüm Türkiye’ye ve Dünya’ya duyurmak istiyoruz. Kartpostalları biz buradan ziyaretçilerimize ücretsiz dağıtıyoruz onlar da alıp inşallah Kars severlere, nostalji severlere duyuracaklar.” dedi.

6 bin kartpostalın basıldığını sözlerine ekleyen Doğanay, tüm kartpostalların dağıtılacağını ifade etti.

kars’a-6-bin-kartpostal-dagitiliyor-(2).jpgkars’a-6-bin-kartpostal-dagitiliyor-(5).jpgkars’a-6-bin-kartpostal-dagitiliyor-(1).jpgkars’a-6-bin-kartpostal-dagitiliyor-(3).jpgkars’a-6-bin-kartpostal-dagitiliyor-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler