Kars’ta yazıları silinen anıtta tören düzenlendi

Kars’ta yazıları silinen anıtta tören düzenlendi

Kars’ın kurtarıcısı Kazım Karabekir Paşa’nın heykelinin üzerinde bulunan yazıların silindiği anıtta bugün tören düzenlendi.

Volkan KARABAĞ

Kars’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 98’nci yıldönümü Tren Garı önünde bulunan ve yazıları silinen Kazım Karabekir Paşa anıtında kutlandı.

Kars Valiliğinin, Garnizon Komutanlığının ve Belediye Başkanlığının yazılarının sildiğini anıta çelenk sunumuyla başlayan programda çevre düzenlenmesi ve yeniden hayat bulan Gar binasında anıtın bu şekilde olması dikkatleri çekerken, durumu gören vatandaşlar tepki gösterdi.

Yazıların silindiğini fark eden Kars Vali Yardımcısı Serdar Demirhan, Kars Gar Müdürünü sordu. Kars Gar Müdürünün buradaki kutlamalara katılmadığını öğrenen Vali Yardımcısı Demirhan, Gar binasının içerisine gitti.

Gar binasında bazı eksikliklerin de olduğu ve Vali Yardımcısı Demirhan’ın da yazıların tekrar yazılması için gerekli çalışmanın başlatacağı öğrenildi.

kars’ta-yazilari-silinen-anitta-toren-duzenlendi-(4).jpgkars’ta-yazilari-silinen-anitta-toren-duzenlendi-(2).jpgkars’ta-yazilari-silinen-anitta-toren-duzenlendi-(1).jpgkars’ta-yazilari-silinen-anitta-toren-duzenlendi-(3).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler