Koçyiğit: “Karslı vergisini veriyor, hizmetini istiyor”

Koçyiğit: “Karslı vergisini veriyor, hizmetini istiyor”

DEM Parti Kars Milletvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit mecliste Kars’ın yol, altyapı ve temizlik sorunlarını gündeme taşıyarak yetkililere çağrıda bulundu.

DEM Parti Kars Milletvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit, TBMM’de yaptığı konuşmada Kars’ın yol, altyapı ve temizlik sorunlarını gündeme taşıyarak yetkililere çağrıda bulundu.

Kars’ın altyapı problemlerini Meclis kürsüsünden dile getiren DEM Parti Kars Milletvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit, vatandaşların vergi verdiğini ancak yeterli hizmet alamadığını ifade etti.

Kars’ın yol, altyapı ve temizlik sorunlarını gündeme taşıyarak yetkililere çağrıda bulunan Koçyiğit, “Bizim kanayan yaramız olarak gerçekten bir Kars milletvekili olarak şunu söyleyebilirim Serhat’ın incisi, bir kültür mozaiği ve aynı zamanda bir açık hava müzesi Kars. Ama gelin görün ki üç şeyle meşhur bir kent Kars’ın kendisi. Turizmiyle öne çıkamıyor, kültürüyle öne çıkamıyor, tarihi dokusuyla öne çıkamıyor. Çukuru, çamuru ve çöpüyle öne çıkıyor ne yazık ki. Peki neden çünkü halihazırda hizmet görmüyor. Hiç kimse dönüp gerçekten Kars’ın sorunu nedir diye bakmıyor.

Bütün caddeleri çukur içerisinde 6 ay önce yama yaptılar kar yağdı kar eridi hala çukurlar devam ediyor. Her sabah insanlar o yollardan geçerken çukura giren arabaların üstlerine sıçrattıkları çamur nedeniyle o şekilde evlerine, okullarına, işlerine gitmek zorunda kalıyorlar. Ama dönüp buna bakan yok. Biri diyor karayollarının yetkisinde biri diyor belediyenin yetkisinde. Karslı da diyor ki ben ne zaman hizmet göreceğim.

Bir an önce gerçekten turizmiyle ünlü olan ve misafirperverliği ile bütün gelenlerin gönlünde taht kuran Kars’ın, Kars halkının hizmet hakkının yerine getirilmesi ve bu çukurun, çöpün ve çamurun bir an önce yok edilmesi gerektiğini, mücadele dilmesi gerektiğini ifade etmek istiyorum. Vergisini veren Karslı hizmet bekliyor. Bütün yetkili kurumlara çağrımızdır.” dedi.

Kaynak:Volkan Güngör

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler